Succesvol ondernemen in vastgoed vraagt om deskundigheid en vertrouwen.
Comacon biedt hoogwaardige dienstverlening in bouw- en vastgoedprojecten.

We combineren de kennis van ervaren professionals met de ambitie van vernieuwende technologieën. Dit doe we o.a. door gebruikt te maken van BIM – digitaal proces management met alle stakeholders. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste bouwtrends en vastgoedinnovaties.
Klanten die met ons samenwerken kunnen rekenen op een doordachte planning, transparante budgettering en strenge uitvoeringsbewaking.

BOUWPROMOTOREN

Comacon begeleidt projectontwikkelaars tijdens het bouwproces. Van de haalbaarheid tot en met de oplevering bieden we ondersteuning aan. We kennen de nieuwste innovatieve bouwtechnieken (o.a. werken in BIM) en beheersen gespecialiseerde softwaresystemen.

BEDRIJVEN MET UITBREIDINGS- EN NIEUWBOUWPLANNEN

Bedrijven die willen bouwen of uitbreiden hebben nood aan deskundige begeleiding. Comacon begeleidt hen doorheen het complex doolhof van het bouwproces. Van analysebehoefte bij het ontwerp tot de opvolging van het totale bouwproject, Comacon is uw ideale partner.

GRONDEIGENAARS

U bezit een grond of een pand en zoekt hiervoor een aantrekkelijk rendement? Comacon analyseert en evalueert samen met u de mogelijke vastgoedtransacties en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo bent u zeker van een optimale financiële meerwaarde. We ontfermen ons ook over alle wettelijke en administratieve verplichtingen in het bouwproces.

BELEGGERS EN INVESTEERDERS

Wordt mede-investeerder in één van onze vastgoedprojecten, ervaar onze transparante aanpak in het bouwproces en reken op een mooie winstdeelname. Met Comacon aan uw zijde is beleggen in vastgoed een zorgeloze investering.

Referenties