CONSTRUCTION MANAGEMENT AND CONSULTANCY

+32 473 28 17 60

info@comacon.be

Pelikaanstraat 3 Box 2020

2018 Antwerpen

NIEUWS

Coördinatie opdracht nieuwbouwproject centrum Antwerpen

In de binnenstad van Antwerpen begeleiden we vanaf ontwerp tot bouwvergunning een mooi bouwproject van ongeveer 60 units sleutel op de deur en een garage met garagelift 2 verdiepingen ondergronds.

Vanaf de start van het ontwerpen is er samen met de klant gesproken geweest met verschillende klasse 8, 7 en 6 aannemers om gunstige ramingsprijzen en voorwaarden te bekomen om dit project in bouwteam te realiseren.

We begeleiden het bouwteam dat als doel heeft een forfaitaire offerte te bekomen welke voldoet aan de oplegde eisen en technische richtlijnen van de klant en de studiebureaus EPB en stabiliteit. Dit allemaal voor de bouwaanvraag zodat we na indienen hiervan 6 weken later een forfaitaire definitieve offerte kunnen inkijken.

Indien deze voldoet aan de afspraken dan kan de klant starten aan zijn verkoop dossier 4 maanden voor het bekomen van een vergunning. Hierdoor kan de klant onmiddellijk starten met de verkoop na het toewijzen van de definitieve en niet meer voor beroep  vatbare vergunning. We zorgen ervoor dat hij 5 maanden vroeger kan verkopen zodat hij sneller zijn rendement kan bekomen.

 

sluiten Checklist real
estate projects